Your safety, our skill
Your safety, our skill

Vanaf nu kunt u profiteren van onze trainingen op een PC vanuit uw kantoor of thuis.

Onze e-learning cursussen omvatten momenteel NVC, BA4 & 5, VCA Kader en VCA Basis. Elk van deze cursussen is ontworpen om je het nodige inzicht te geven in veiligheids- en beveiligingsprincipes en je de essentiële vaardigheden bij te brengen om uit te blinken in je vakgebied.

Naast deze cursussen begrijpen we dat elke organisatie zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom zijn we bereid om trainingen op maat te ontwikkelen, afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Onze trainings- en veiligheidsexperts kunnen nauw met u samenwerken om een cursus te ontwerpen die precies aan uw eisen voldoet.

E-learning biedt ongekende flexibiliteit in training, waardoor elke deelnemer in zijn eigen tempo kan leren, materiaal zo vaak als nodig kan herzien en toegang heeft tot cursussen waar hij ook is, zolang hij maar een internetverbinding heeft.

Door onze bewezen ervaring in klassikale training te combineren met de voordelen van e-learning, zijn we ervan overtuigd dat onze e-learningcursussen voor u van onschatbare waarde zullen zijn.

Sluit u vandaag nog bij ons aan en ontdek hoe onze e-learningcursussen uw organisatie kunnen helpen haar veiligheids- en beveiligingsdoelstellingen te bereiken. We verwelkomen u graag in onze e-learning community.

Neem contact met ons op voor meer informatie