ECS, uw partner in klassieke en nucleaire veiligheid.

Ontstaan in 1990 vanuit de behoefte aan onafhankelijk toezicht op stralingsbescherming, biedt ECS vandaag expertise in klassieke en nucleaire veiligheid.

Naast consultancy en teamcoaching, voeren wij ook controle metingen en vrijgaves uit op de sites van Doel en Tihange, alsook andere nucleaire sites in België.

Your safety, our skill
Your safety, our skill
Your safety, our skill
Your safety, our skill

Onze missie: veiligheid voorop stellen

Wij ondersteunen bedrijven zowel in de nucleaire- als industriële sector en staan hen bij als geprefereerde veiligheidspartner.

Deze ondersteuning kan inhouden:

  • het geven van adviezen ;
  • ondersteuning op de werf ;
  • opleiden van uw medewerkers en onderaannemers.
Your safety, our skill
Your safety, our skill

Onze knowhow, uw voordeel

Dankzij jarenlange ervaring heeft nucleaire- en klassieke veiligheid geen geheimen meer voor ons. We gebruiken deze kennis om u te helpen in uw eigen veiligheidsbeleid. Dit doen we in onze opleidings- en examencentra.

Vandaag zijn we erkend als examencentrum voor VCA & zo goed als alle Risicovolle taken. Daarnaast bieden we tal van andere veiligheidsopleidingen aan.

We hebben een uitgebreid team van deskundige trainers, die als vaste medewerker de diverse opleidingen op een kwaliteitsvolle manier verzorgen.

Your safety, our skill
Your safety, our skill

Veiligheidsexpert

In 2015 zijn we gestart met een derde activiteit: ondersteuning in de veiligheid, ondersteuning van preventieadviseurs en veiligheidscoördinatoren. Deze dienstverlening bestaat uit het geven van advies en het betrekken van competente veiligheidsprofessionals op projectbasis. Wij kunnen rekenen op een team van twintig personen. Al onze teamleden hebben een opleiding in preventie gevolgd en ze hebben allemaal een praktische kennis in verschillende domeinen.

Meer informatie?

Ons aanbod