Safety Training Academy

Sinds 2004 kan u bij ECS terecht voor het volgen van opleidingen, zowel in klassieke als nucleaire veiligheid. ECS biedt een ruim pallet en uitgebreid aanbod aan veiligheidsopleidingen binnen diverse categorieën en is erkend als examencentrum Risicovolle Taken / VCA. Daarnaast is ECS erkend voor het geven van de opleidingen Code 95.

Een groot team van vaste instructeurs staat dagelijks in voor het verzorgen van de opleidingen, zowel in de opleidingscentra van ECS als ter plaatse bij de klant. Deelnemers kunnen zowel via gesloten sessies als open sessies aansluiten en opleiding volgen / examen afleggen. Indien gewenst kunnen ook enkele theoretische opleidingen via E-learning gevolgd worden met behulp van ons online portaal.

Een detail aangaande de verschillende opleidingen (inhoud theorie en/of praktijk, praktische info, toelatingsvoorwaarden, …) kan u terugvinden bij opleidingsaanbod in de desbetreffende categorie.

Vindt u niet wat u zoekt? Vraag ons gerust om advies opdat we samen met u uw vraag kunnen bekijken.

ECS kan eveneens een opleiding op maat ontwikkelen of aanpassen naargelang uw eigen specifieke bedrijfssituatie. Contacteer ons met uw vraag of voor meer info!

Your safety, our skill
Your safety, our skill
Your safety, our skill
Your safety, our skill

E-learning

  • Productief: Continue training zonder het werk te onderbreken.
  • Voordelig: Vermindert reis- en trainingskosten.
  • Consistentie: zorgt voor consistente training voor alle werknemers.
Your safety, our skill
Your safety, our skill

Virtual Reality

  • Immersief: Biedt een meer boeiende en realistische leerervaring.
  • Praktisch: Maakt simulatie van situaties zonder echte risico's mogelijk.
  • Effectief: 3D-interactie versterkt het leren en de assimilatie.
Your safety, our skill
Your safety, our skill

Micro-learning

  • Kort: Korte lessen vergemakkelijken de integratie in de workflow.
  • Gericht: Richt het leren op specifieke vaardigheden.
  • Retentie: Bevordert betere herinnering door herhaalde, gerichte sessies.
Your safety, our skill
Your safety, our skill

NVC

Voor de ENGIE Groep is de nucleaire veiligheid in hun kerncentrales van uiterst belang. Van alle interne en externe medewerkers wordt dan ook verwacht dat zij veiligheid beschouwen als een erezaak en een persoonlijk engagement. ECS werd verantwoordelijk gesteld door ENGIE Electrabel om de opleidingen Nucleaire Veiligheidscultuur te verzorgen voor alle medewerkers die de site van Doel of Tihange dienen te betreden.

Meer info omtrent de opleidingen en bijhorende praktische info, inclusief kalender en mogelijkheid tot inschrijven, vindt u terug via de website: www.nvc-csn.be

Your safety, our skill
Your safety, our skill

Op maat

Zoekt u een specifieke opleiding? Wenst u een opleiding aan te passen op maat van uw bedrijf, rekening houdende met specifieke voorschriften, werkwijzes en procedures? Wenst u de deelnemers on site bij u te laten oefenen met de eigen toestellen? Aarzel niet en contacteer ons om te bekijken in welke mate wij onze opleidingen kunnen aanpassen op vraag! Graag stemmen wij samen met u af opdat we de geknipte opleiding op maat van uw firma kunnen verzorgen! Een nieuwe opleiding ontwikkelen kan ook, geef gerust een seintje en contacteer ons met uw opleidingsvraag opdat we de mogelijkheden kunnen bekijken!

ECS helpt u eveneens bij het verzorgen van uw safety days! Deze kunnen doorgaan op locatie van de klant of in één van de opleidingscentra van ECS. Tijdens een safety day kunnen verschillende van onze opleidingen gegeven worden onder de vorm van workshops (theoretisch en/of praktisch). Dagindeling en werkwijze is volledig af te stemmen op maat en gericht op uw specifieke wensen. Ook in de volledige praktische organisatie van uw veiligheidsdag kan ECS de nodige ondersteuning bieden.

Your safety, our skill
Your safety, our skill

Praktische info

Praktische info over de opleidingen

Praktische info

Kostprijs

De kostprijs van de opleidingen

Kostprijs
Your safety, our skill
Your safety, our skill

Subsidies

ECS is erkend door meerdere subsidie-organisaties waarop u beroep kunt doen.

Subsidies

FAQ

Veelgestelde vragen

FAQ